Ervaren projectvoorbereider

Sluitingsdatum: 1 oktober 2024

Nieuwegein of Velserbroek 32 - 40 MBO of HBO
Vacature
open
Gesprekken
gepland
Volgende fase
gesprekken
Afrondende
gesprekken

Ervaren projectvoorbereider gezocht! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waar jouw technische expertise en creativiteit écht gewaardeerd worden?

Wat houdt het werk van ervaren projectvoorbereider in?

Bij BK ingenieurs werk je aan uitdagende projecten die er écht toe doen. Jij bent degene die de basis legt voor succes door zelfstandig uiteenlopende projecten voor te bereiden en uit te werken. Je stelt RAW-bestekken op, bereidt aanbestedingen voor en zorgt voor nauwkeurige kostenramingen en begrotingen. Jouw werk is van cruciaal belang voor de technische ontwerpen en inrichtingsplannen voor nieuwbouw en herinrichting, waarbij je samenwerkt met collega’s uit diverse disciplines zoals civiele techniek en tuin- en landschapsinrichting. Bij ons ben je niet zomaar een schakel in het proces; je bent de architect van jouw eigen werk.

Wat biedt BK ingenieurs  jou?

We begrijpen dat werkplezier belangrijk is. Daarom krijg je bij ons niet alleen een dynamische werkplek, maar ook een baan waarin je kunt groeien. Vanaf dag één krijg je een mentor met meer dan vijftien jaar ervaring, die je begeleidt en zorgt dat je je snel thuis voelt. We bieden je een passend salaris van € 3.500,- tot
€ 5.400,- bruto per maand (afhankelijk van je ervaring), met uitzicht op een vaste aanstelling. Bij BK ingenieurs geloven we in een goede balans tussen werk en privé, daarom kun je flexibel werken en in overleg je eigen werktijden indelen.

Je maakt deel uit van een hecht team waar iedereen zichzelf kan zijn en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Met diverse cursussen, trainingen en informele ontmoetingen zorgen we ervoor dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze fietsregeling.

Wat verwachten wij van jou?

We zoeken een projectvoorbereider die niet alleen technisch sterk is, maar ook communicatief vaardig. Jij maakt makkelijk contact met zowel collega’s als opdrachtgevers en werkt graag samen om de beste resultaten te behalen. Daarnaast beschik je over een afgeronde hbo- of mbo-opleiding in civiele techniek, tuin- en landschapsinrichting of een gelijkwaardige opleiding, en heb je enkele jaren ervaring als werk- of projectvoorbereider. AutoCAD kent voor jou geen geheimen, en je hebt de ambitie om door te groeien naar een senior positie of specialisatie binnen het vakgebied.

Solliciteer nu en maak het verschil!

Ben jij de ervaren projectvoorbereider die wij zoeken? Solliciteer dan via de solliciteerbutton en vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team. Heb je nog vragen? Neem contact op met Gabriël Geluk of met onze HR-afdeling via 088 321 2500 of stuur een e-mail.

BK ingenieurs

BK ingenieurs is hét eigenwijze ingenieursbureau dat gespecialiseerd in activiteiten op het gebied van bodem, veiligheid, civiele techniek en asbest. Wij onderzoeken, adviseren, ontwerpen en begeleiden technische projecten voor ontwikkelaars, overheidsorganisaties, nutsbedrijven en vastgoedbeheerders. Dit doen wij vanuit vijf vestigingen in Nederland. Met ruim 110 enthousiaste, gedreven medewerkers bedienen wij onze opdrachtgevers met onze verrassende antwoorden op aanpak, advies, uitvoering en nazorg.