Stage

Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Misschien past BK ingenieurs wel bij jou! Je komt terecht in een kennisgedreven organisatie, waar je veel van je collega’s zult opsteken. Daar kijk je straks met plezier op terug. En misschien bevalt het zó goed, dat je bij ons in dienst komt.

Leerzame omgeving

Stage lopen of afstuderen bij BK ingenieurs is werkervaring opdoen in een dynamische werkomgeving. Door mee te werken aan de meest uitdagende projecten kom je meer te weten over hoe een project in elkaar zit en neem je een kijkje in het veld.

Of je nu werkt aan je eigen stageonderzoek of kiest voor een van onze stagevacatures, vanzelfsprekend zorgen wij voor goede begeleiding.

Aantrekkelijke vergoeding

Bij BK ingenieurs krijg je een aantrekkelijke vergoeding voor je stage- of afstudeeropdracht.

Interesse in een stage- of afstudeerplek?

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen of af te studeren? We zien jouw sollicitatieformulier met belangstelling tegemoet via info@werkenbijbkingenieurs.nl. Geef aan welke studierichting je volgt, op welk niveau, waar jouw interesses liggen, om wat voor soort opdracht of stage het gaat, wat de richtlijnen zijn vanuit jouw opleidingsinstituut en wanneer je de opdracht of stage wilt vervullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Breed werkveld

BK ingenieurs biedt stage- en onderzoeksplaatsen in de richtingen arbo & veiligheid, asbest, bodem, bouw- & milieuadvies en civiele techniek. Studeer je bijvoorbeeld civiele- milieu- of cultuurtechniek, milieukunde, aardwetenschappen of tuin- en landschapsinrichting? Studeer je aan Van Hall Larenstein, Hogeschool InHolland, Tio, HvA, Utrecht, Leiden, Rotterdam, Haagse Hogeschool, TU Delft, TU Eindhoven, UTwente, Tilburg, de UU, deVU, de UvA of ULeiden? BK ingenieurs biedt veel mogelijkheden. Maar ook voor andere studies op het gebied van bedrijfskunde, veiligheid, personeel en arbeid en marketing en communicatie kunnen mogelijkheden bestaan.

Contact

Lijkt het je wat? Laat van je horen via info@werkenbijbkingenieurs.nl. Twijfel je of wil je eerst nog iets weten? Bel gerust op 088 321 25 00.

 

BK ingenieurs als prettige werkgever

 • ‘In het diepe; spannend en leerzaam’

  Als projectleider milieukundige begeleiding ben ik ooit de uitdaging van de sanering van de Westergasfabriek aangegaan. Ik pluk hier nog steeds de vruchten van, zowel qua contacten als qua opgedane kennis. Bij BK ingenieurs heerst een open cultuur. Je mening en inbreng worden gewaardeerd, zeker als je inzet, verantwoordelijkheid en loyaliteit toont.

  Dennis Elbers

 • ‘Voldoende technische uitdagingen’

  Binnen BK ingenieurs geniet ik van de vrijheid die ik krijg in mijn werk. Hoewel ik mijn expertises heb, zit ik niet aan één specialisme vast en krijg voldoende technische uitdagingen binnen dit zeer dynamische bedrijf. Mijn advies doet ertoe. Én er heerst een informele werksfeer, dat vind ik prettig.

  Bob van der Woude

 • ‘Leuk om te coördineren en collega’s in hun kracht te zetten’

  BK ingenieurs is een redelijk klein bedrijf. Informeel. Ik heb alle vrijheid om te doen wat ik leuk vind. Ik ben verantwoordelijk voor een project van offerte tot aan facturatie en daarna.

  Die verantwoordelijkheid vind ik prettig. Ik wilde altijd al leidinggeven. Nu groei ik in mijn leidinggevende rol. Het meeste plezier haal ik uit mensen in hun kracht zetten en de juiste persoon matchen met het juiste project. En ook hen de vrijheid geven om te leren en te groeien.

  Ilona Bondrager

 • ‘Eén team, één taak’

  Al acht jaar werk ik met veel plezier bij BK ingenieurs. Dit komt door de gezellige en fijne werksfeer maar ook zeker door het ‘één team, één taak’-gevoel. Samen zijn we verantwoordelijk voor het eindproduct. Binnen je werk krijg je de vrijheid om de taken zelf in te vullen. Bij BK ingenieurs krijg je bovendien vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid wat het dus nooit saai maakt.

   

  Kirsten Denissen

 • ‘De mogelijkheid om te investeren in jezelf!’

  BK ingenieurs stimuleert mij om initiatief te nemen en me continu te blijven ontwikkelen. In de ruim twintig jaar die ik nu bij BK ingenieurs werk, zijn er steeds weer nieuwe kansen op mijn pad gekomen. Die heb ik gegrepen. De open cultuur en behulpzaamheid van collega´s zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

  Eric Mathôt

 • ‘Bij BK ingenieurs kan ik doorgroeien’

  BK ingenieurs is absoluut een dynamische werkgever. Ik krijg vrijheid in mijn werk, waardoor ik mij zelfstandig kan ontwikkelen vanuit vertrouwen. Ooit begon ik als junior veldwerker, later werd ik milieukundig begeleider en adviseur bodem. Tegenwoordig combineer ik mijn projectleidersfunctie met mijn rol als vestigingsmanager in Velserbroek. Een goede band creëren met onze relaties is een van de belangrijkste elementen in mijn werk. Met mijn projectteam streef ik ernaar altijd zo vroegtijdig mogelijk bij de projecten van opdrachtgevers betrokken te zijn. Zo kunnen we samen de koers bepalen en komen we tot hoogwaardig advies. Hiermee geef ik vorm aan onze missie: samen werken aan morgen. Het gaat bij BK ingenieurs om kansen grijpen en ambitie.

  Twan Geluk

 • ‘Dynamisch bureau’

  BK ingenieurs is voor mij een veelzijdig, leuk bureau om voor te werken. Leuk, omdat de werksfeer goed bij mij past. Als vestigingsmanager geef ik daar mede vorm aan. Heel interessant aan BK ingenieurs vind ik de dynamiek. Er gebeurt veel, er zijn veel soorten projecten waar je een grote of kleine bijdrage aan kunt leveren. Vooral optreden als projectmanager in multidisciplinaire projecten vind ik mooi. Dan ben ik als techneut ook veel met andere vakgebieden bezig en heb ik intensief te maken met collega’s van de andere vakteams. Ik leer elke dag bij.

  Nico Wiltenburg

 • ‘Je moet er zelf een feestje van maken’

  Ik heb veel invloed op de invulling van mijn eigen werk. Loopt het niet zoals ik wil? Dan doe ik er iets aan, ga in gesprek. Als ik een goed idee heb of een plan en dat kan ik onderbouwen, dan krijg ik groen licht van mijn team. Ik ben dan zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Op deze manier leer ik steeds een beetje bij.

  Wieteke Snijder

Het team van BK ingenieurs werkt voor

Sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling & doorgroei?
Solliciteer direct!

Naar de vacatures