Word jij milieukundig veldwerker bij BK ingenieurs?

Over BK ingenieurs

Ooit begonnen als eenmanszaak op een zolderkamer in IJmuiden is BK ingenieurs in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig top-25 ingenieursbureau met landelijk vijf vestigingen en een compleet pakket aan ingenieursdiensten.

‘Samen werken aan morgen’

Onder het motto ‘samen werken aan morgen’ werken dagelijks ruim 130 medewerkers aan de meest uiteenlopende projecten. Onze opdrachtgevers maken plannen op het gebied van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimte en BK ingenieurs helpt bij de realisatie ervan. Of de klant schakelt BK ingenieurs in om plannen vorm te geven. In welke vorm de klant wil samenwerken, bepaalt hij zelf. BK ingenieurs begeleidt van het helder krijgen van de klantvraag tot en met ondersteuning bij de uitvoering van het project.

Landelijke dekking, regionaal gevestigd

BK ingenieurs biedt landelijke ondersteuning en is regionaal vertegenwoordigd. Regionaal vertegenwoordigd zijn, heeft het voordeel dat projectleiders intensieve contacten hebben met opdrachtgevers, gemeenten en bevoegde gezagen. Daarnaast is er veel kennis aanwezig over de markt en de regelgeving ter plaatse.

De kracht van het collectief

BK ingenieurs is praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. De klant profiteert van de kracht van dit allround advies- en ingenieursbureau. BK ingenieurs zet de juiste technici op het juiste project. Dit geldt ook voor tijdelijke of vaste detachering op externe projecten.

Open karakter

BK ingenieurs is een middelgroot adviesbureau met een bijzonder open karakter. Er heerst een werkklimaat van collegialiteit, emotionele veiligheid en samenwerking. Collega’s ervaren de familiaire werksfeer als een warm bad. Het motto is ‘samen werken aan morgen’. Dit slaat op samenwerken met opdrachtgevers, collega’s en externe partners, maar ook werken aan morgen. Zorgen dat er morgen ook een aangename leefomgeving is.

Prettige werkgever

BK ingenieurs verandert mee in een snel veranderende markt. Opdrachtgevers staan voor andere uitdagingen, onze expertises en producten veranderen mee. Ook de organisatie van BK ingenieurs verandert mee. De organisatiestructuur is gebaseerd op de uitgangspunten op vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen tegenover verbinding, diversiteit, gelijkwaardigheid, elkaar aanspreken en transparantie. Medewerkers hebben zelf direct invloed op hun werkzaamheden en werkomstandigheden. Via het platform van BK Starters blenden nieuwe medewerkers makkelijk in.

BK ingenieurs als prettige werkgever

 • ‘In het diepe; spannend en leerzaam’

  Als projectleider milieukundige begeleiding ben ik ooit de uitdaging van de sanering van de Westergasfabriek aangegaan. Ik pluk hier nog steeds de vruchten van, zowel qua contacten als qua opgedane kennis. Bij BK ingenieurs heerst een open cultuur. Je mening en inbreng worden gewaardeerd, zeker als je inzet, verantwoordelijkheid en loyaliteit toont.

  Dennis Elbers

 • ‘Voldoende technische uitdagingen’

  Binnen BK ingenieurs geniet ik van de vrijheid die ik krijg in mijn werk. Hoewel ik mijn expertises heb, zit ik niet aan één specialisme vast en krijg voldoende technische uitdagingen binnen dit zeer dynamische bedrijf. Mijn advies doet ertoe. Én er heerst een informele werksfeer, dat vind ik prettig.

  Bob van der Woude

 • ‘Je moet er zelf een feestje van maken’

  Ik heb veel invloed op de invulling van mijn eigen werk. Loopt het niet zoals ik wil? Dan doe ik er iets aan, ga in gesprek. Als ik een goed idee heb of een plan en dat kan ik onderbouwen, dan krijg ik groen licht van mijn team. Ik ben dan zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Op deze manier leer ik steeds een beetje bij.

  Wieteke Snijder

 • ‘Bij BK ingenieurs kan ik doorgroeien’

  BK ingenieurs is absoluut een dynamische werkgever. Ik krijg vrijheid in mijn werk, waardoor ik mij zelfstandig kan ontwikkelen vanuit vertrouwen. Ooit begon ik als junior veldwerker, later werd ik milieukundig begeleider en adviseur bodem. Tegenwoordig combineer ik mijn projectleidersfunctie met mijn rol als vestigingsmanager in Velserbroek. Een goede band creëren met onze relaties is een van de belangrijkste elementen in mijn werk. Met mijn projectteam streef ik ernaar altijd zo vroegtijdig mogelijk bij de projecten van opdrachtgevers betrokken te zijn. Zo kunnen we samen de koers bepalen en komen we tot hoogwaardig advies. Hiermee geef ik vorm aan onze missie: samen werken aan morgen. Het gaat bij BK ingenieurs om kansen grijpen en ambitie.

  Twan Geluk

 • ‘Mijn mening en inbreng doen ertoe’

  Als iets oudere receptioniste/telefoniste ben ik tussen mijn jongere collega’s prima op mijn plaats. Ik vind het leuk dat ik met alle collega’s contact heb. Ik ga met plezier naar mijn werk en voel me gewaardeerd. Mensen luisteren gewoon als je iets te melden hebt.

  Karin Hummel

 • ‘Dynamisch bureau’

  BK ingenieurs is voor mij een veelzijdig, leuk bureau om voor te werken. Leuk, omdat de werksfeer goed bij mij past. Als vestigingsmanager geef ik daar mede vorm aan. Heel interessant aan BK ingenieurs vind ik de dynamiek. Er gebeurt veel, er zijn veel soorten projecten waar je een grote of kleine bijdrage aan kunt leveren. Vooral optreden als projectmanager in multidisciplinaire projecten vind ik mooi. Dan ben ik als techneut ook veel met andere vakgebieden bezig en heb ik intensief te maken met collega’s van de andere vakteams. Ik leer elke dag bij.

  Nico Wiltenburg

 • ‘De mogelijkheid om te investeren in jezelf!’

  BK ingenieurs stimuleert mij om initiatief te nemen en me continu te blijven ontwikkelen. In de ruim twintig jaar die ik nu bij BK ingenieurs werk, zijn er steeds weer nieuwe kansen op mijn pad gekomen. Die heb ik gegrepen. De open cultuur en behulpzaamheid van collega´s zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

  Eric Mathôt

 • ‘Leuk om te coördineren en collega’s in hun kracht te zetten’

  BK ingenieurs is een redelijk klein bedrijf. Informeel. Ik heb alle vrijheid om te doen wat ik leuk vind. Ik ben verantwoordelijk voor een project van offerte tot aan facturatie en daarna.

  Die verantwoordelijkheid vind ik prettig. Ik wilde altijd al leidinggeven. Nu groei ik in mijn leidinggevende rol. Het meeste plezier haal ik uit mensen in hun kracht zetten en de juiste persoon matchen met het juiste project. En ook hen de vrijheid geven om te leren en te groeien.

  Ilona Bondrager

Het team van BK ingenieurs werkt voor

Sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling & doorgroei?
Solliciteer direct!

Naar de vacatures