Disclaimer

Informatie op de website www.werkenbijbkingenieurs.nl wordt als zodanig verstrekt zonder enige waarborg van welke aard dan ook. BK ingenieurs – BK ingenieurs Holding B.V. wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe of indirecte gevolgschade of enige andere schade die is ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud ervan. Ook indien het niet mogelijk is om van onze site gebruik te maken of van de andere websites, die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld, kan BK ingenieurs – BK ingenieurs Holding B.V. niet aansprakelijk worden gesteld.

Wij doen ons uiterste best via deze website actuele en juiste gegevens te verstrekken. Deze website kan echter technische onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. Het verkrijgen van tekstdocumenten of enig ander materiaal dat u via deze site verkrijgt, is voor uw eigen risico. BK ingenieurs – BK ingenieurs Holding B.V. staat niet in voor de juistheid, betrouwbaarheid en volledigheid van de site en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid voor daarin aanwezige fouten af.

De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment, zonder mededeling vooraf, worden gewijzigd. BK ingenieurs – BK ingenieurs Holding B.V. kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten of onnauwkeurigheden in een andere website, die u via deze website raadpleegt. Alle rechten voorbehouden.

BK ingenieurs als prettige werkgever

 • ‘Bij BK ingenieurs kan ik doorgroeien’

  ‘BK ingenieurs is absoluut een dynamische werkgever. Ik krijg vrijheid in mijn werk, waardoor ik mij zelfstandig kan ontwikkelen vanuit vertrouwen. Ooit begon ik als junior veldwerker, later werd ik milieukundig begeleider en adviseur bodem. Tegenwoordig combineer ik mijn projectleidersfunctie met mijn rol als vestigingsmanager in IJmuiden. Een goede band creëren met onze relaties is een van de belangrijkste elementen in mijn werk. Met mijn projectteam streef ik ernaar altijd zo vroegtijdig mogelijk bij de projecten van opdrachtgevers betrokken te zijn. Zo kunnen we samen de koers bepalen en komen we tot hoogwaardig advies. Hiermee geef ik vorm aan onze missie: samen werken aan morgen. Het gaat bij BK om kansen grijpen en ambitie.’

  Twan Geluk

  projectleider/vestigingsmanager Velserbroek
  Twan Geluk testimonial BK ingenieurs
 • ‘Voldoende technische uitdagingen’

  “Binnen BK ingenieurs geniet ik van de vrijheid die ik krijg in mijn werk. Hoewel ik mijn expertises heb, zit ik niet aan één specialisme vast en krijg voldoende technische uitdagingen binnen dit zeer dynamische bedrijf. Mijn advies doet ertoe. Én er heerst een informele werksfeer, dat vind ik prettig.”

  Bob van der Woude

  Systeembeheerder
 • ‘Je moet er zelf een feestje van maken’

  “Ik heb veel invloed op de invulling van mijn eigen werk. Loopt het niet zoals ik wil? Dan doe ik er iets aan, ga in gesprek. Als ik een goed idee heb of een plan en dat kan ik onderbouwen, dan krijg ik groen licht van mijn team. Ik ben dan zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Op deze manier leer ik steeds een beetje bij.”

  Wieteke Snijder

  senior medewerker marketing & communicatie
 • ‘Mijn mening en inbreng doen ertoe’

  Als iets oudere receptioniste/telefoniste ben ik tussen mijn jongere collega’s prima op mijn plaats. Ik vind het leuk dat ik met alle collega’s contact heb. Ik ga met plezier naar mijn werk en voel me gewaardeerd. Mensen luisteren gewoon als je iets te melden hebt.

  Karin Hummel

  Telefoniste/receptioniste
 • ‘Met z’n allen zorgen dat het klokje op tijd loopt, dat geeft mij energie’

  Het enthousiasmeert mij dat ik deel uitmaak van een team van vakkundige mensen, waar ieder zijn bijdrage levert aan het grote geheel. En bij BK ingenieurs werk ik met een mooie club collega’s aan uitdagende projecten. Opvallend is de grote bereidheid om collegiaal mee te denken en werken. Of je nu een klein of groot tandwieltje bent, we zorgen samen dat het klokje op tijd loopt.

  Peter Dijkhuizen

  adviseur bodem
 • In het diepe; spannend en leerzaam

  ‘Als projectleider milieukundige begeleiding ben ik de uitdaging van de sanering van de Westergasfabriek aangegaan. Ik pluk hier nog steeds de vruchten van, zowel qua contacten als qua opgedane kennis. Bij BK heerst een open cultuur. Je mening en inbreng worden gewaardeerd, zeker als je inzet, verantwoordelijkheid en loyaliteit toont.’

  Dennis Elbers

  Senior projectleider
  Dennis Elbers, BK ingenieurs, werkgever
 • “De mogelijkheid om te investeren in jezelf!”

  BK ingenieurs stimuleert mij om initiatief te nemen en me continu te blijven ontwikkelen. In de bijna 20 jaar die ik nu bij BK ingenieurs werk, zijn er steeds weer nieuwe kansen op mijn pad gekomen. Die heb ik gegrepen. De open cultuur en behulpzaamheid van collega´s zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

  Eric Mathôt

  adjunct-directeur / senior projectleider arbo & veiligheid
  werkgever, BK ingenieurs, Eric Mathôt

Het team van BK ingenieurs werkt voor

 • logo alliander
 • logo odijmond
 • logo synchroon
 • logo timpaan
 • logo port of amsterdam
 • logo ahvrij

Sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling & doorgroei?
Solliciteer direct!

Naar de vacatures